Termeni si conditii de utilizare ai magazinului online

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare a acestui SITE.

Magazinul online (numit in continuare "SITE") este administrat de catre o societate comerciala romaneasca, care are urmatoarele date de identificare:


Preambul:

 • Comertul electronic intra sub jurisdictia Legii 365/2002 modificata si completata prin OUG 34/2014.
 • Urmatorii termeni si conditii sunt considerati a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
 • Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificati oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
 • Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte urmatorii termenii si conditii precum si legislatia aplicabila.
 • In temeiul acestei legi cu modificarile si completarile ulterioare, se statueaza urmatorii termeni si conditii aplicabili comercializarii marfurilor si serviciilor prin intermediul SITE-ului:

1.TERMENI SI CONDITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 • UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
 • CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initieaza si finalizeaza o comanda.
 • UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii magazinului.
 • COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
 • CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SITE-UL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.
 • SITE-UL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SITE-UL precizeaza ca imaginea/imaginile produselor are/au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SITE fara preaviz sau pot contine erori de operare.
 • De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structuri informatiei, uneori, descrierile produselor pot fi incomplete, insa SITE-UL despune eforturi sustinute pentru a prezenta informatiile cele mai relevante. Pentru prezentarea detaliata a produselor pot fi consultate paginile web ale producatorilor respectivi.
 • Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil. Cupoanele de reducere pot fi aplicate pe toate produsele, inclusiv pe cele aflate in alte promotii, mai putin pe produsele din categoria " Reduceri sau Lichidari de Stoc", produse ce nu suporta alte reduceri. Valoarea cuponului nu se aplica taxei de transport. Cupoanele de reducere nu pot fi cumulate. In momentul plasarii comenzii se poate aplica un singur cupon atat pe site, cat si telefonic. Cardurile cadou pot fi achizitionate direct de pe site sau telefonic si pot fi aplicate pe site pe toate categoriile de produse, inclusiv pe taxa de transport.
 • SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SITE-ul nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea, precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

2.DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL.

 • Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SITE-UL isi deruleaza operatiunile.
 • Daca SITE-UL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SITE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SITE-ului catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
 • SITE-UL nu considera in niciun moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
 • SITE-UL isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
 • Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SITE.
 • Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SITE sau un furnizor al acesteia.

OBIECTUL CONTRACTULUI.

 • Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SITE.

PRETUL CONTRACTULUI.

 • Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE.
 • Pretul poate fi modificat de catre SITE, in orice moment, fara preaviz.
 • Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SITE-ul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori umane, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SITE-ul va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

3. MODALITATEA DE LIVRARE

 • SITE-ul isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, SITE-ul va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
 • SITE-ul livreaza produsele comercializate exclusiv pe teritoriul Romaniei. SITE-ul nu livreaza in strainatate. Se pot procesa comenzi plasate pe SITE din afara Romaniei, dar livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.
 • SITE-ul poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
 • Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat.
 • SITE-ul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.
 • SITE-ul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.
 • SITE-ul va efectua livrarea produselor doar pentru tarile si teritoriile specificate la rubrica Livrare si plata.
 • SITE-ul atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SITE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

4.GARANTIA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

 • Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 • Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact.
 • CLIENTUL, in calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde garantia.

Garantie comerciala. Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate. Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.


5.MODALITATILE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SITE-ul va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile comandate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 • Plata in Numerar (Ramburs): Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare produselor in sistem ramburs. In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
 • Plata Online folosind Cardul: Se poate efectua plata online cu cardul bancar in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata cu cardul CLIENTUL este redirectionat catre o noua pagina detinuta de terta persoana juridica care autorizeaza si faciliteaza operatiunea de plata cu cardul in numele SITE-ului. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

Clientii care au avut anterior comenzi neonorate ( expediate si refuzate la primire ) sunt obligatii sa achite inainte de expedierea prin curier noile comenzi folosind transfer bancar sau plata online cu card.

6.RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care produsul/e comandat/e nu corespund/e prezentarii de pe site sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Conform legislatiei romane din domeniu, produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor, conform OUG nr. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie trimisa prin email.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile de transport pentru returnarea produselor, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, sub rezerva primirii si acceptarii returului dvs in acest termen.

Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar. Pentru realizarea transferului este nevoie sa ne indicati un cont bancar valid avand ca titular numele dumneavoastra. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Alternativ, doar la solicitarea dvs, va putem oferii un voucher ( bon valoric ) cu valoarea returului + bonus 10%. De exemplu daca returnati o comanda pentru care ati platit 500 lei, puteti solicita returnarea prin transfer bancar a sumei de 500 lei sau generarea unui voucher de 550 lei.

Expediati produsele catre adresa depozitului de la care au fost expediate, adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere dar nu mai tarziu de 14 zile de la solicitarea dvs.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea si sa va ingrijiti in a proteja produsele expediate.

Putem ordona noi curierului ridicarea returului de la adresa dvs contra unui cost de 30 lei ce se va scadea din valoarea returnata.

Nu acceptam expeditii prin Posta.

Nu acceptam expeditii cu ramburs.

Pentru schimb de produse este necesar sa receptionam mai intai produsul ce il doriti schimbat. Dupa verificarea lui vom expedia noul produs catre dvs.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, mirosuri, murdarie, rupturi, zgarieturi, eticheta rupta etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul. In cazul produselor destinate imbracarii copiilor, hainutele rupte, murdarite de dumneavoastra pentru a incerca produsul sau fara eticheta, le veti pastra, contravaloarea acestora scazandu-se din suma ce vi se va rambursa.

7.POLITICA DE SECURITATE A DATELOR SI CONFIDENTIALITATE.

Protectia datelor cu caracterpersonal intra sub jurisdictia Legii 677/2001 si 506/2004 cu completarile si modificarile aflate in vigoare.

Prin urmare,

 • SITE-ul este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra.
 • SITE-ul va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va oferi, nu va face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu va divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
 • Societatea noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal sub nr. 0032315.
 • SITE-ul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • SITE-ul solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, adrese postale, date de identitate de la clientii sai. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SITE pentru a putea finaliza comenzile transmise de catre clientii sai, pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
 • Conform cerintelor Legii nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SITE-ul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
 • Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email.
 • Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de mail mentionata in paragraful anterior.
 • SITE-ul utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.
 • SITE-ul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SITE-ul nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cucare este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau emailurile expediate de SITE nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SITE-ul nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 • SITE-ul isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
 • SITE-ul isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
 • Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul SITE, cu exceptia detinatorului sau legal, fara acordul prealabil al SITE-ului, da dreptul unilateral si neechivoc ca SITE-ul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
 • Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe SITE cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

8.INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII

 • SITE-ul nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE.
 • SITE-ul nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.
 • SITE-ul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

CONCILIERE CLIENTI

 • Pentru o conciliere interna gratuita, scrieti-ne pe e-mail si va vom raspunde in 48 de ore.

FORTA MAJORA.

 • Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA.

 • CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SITE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.