In cazul in care produsul/e comandat/e nu corespund/e prezentarii de pe site sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Conform legislatiei romane din domeniu, produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor, conform OUG nr. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie trimisa prin emial.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Vom rambursa contravaloarea produselor returnate si eventualului cost de livrare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, sub rezerva primirii si acceptarii returului dvs in acest termen.

Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar. Pentru realizarea transferului este nevoie sa ne indicati un cont bancar valid avand ca titular numele dumneavoastra. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Alternativ, doar la solicitarea dvs, va putem oferii un voucher ( bon valoric ) cu valoarea returului + bonus 10%. De exemplu daca returnati o comanda pentru care ati platit 500 lei, puteti solicita returnarea prin transfer bancar a sumei de 500 lei sau generarea unui voucher de 550 lei.

Produsele se pot expedia dupa ce va asigurati ca sunt ambalate corespunzator la adresa:


Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Putem ordona noi curierului ridicarea returului de la adresa dvs contra unui cost de 30 lei ce se va scadea din valoarea returnata. Nu expediati prin Posta Romana si nu solicitati ramburs pe coletul trimis.

Pentru schimbul de marimi/modele este necesar sa receptionam mai intai produsul ce il doriti schimbat. Dupa verificarea acestuia vom expedia noul produs catre dvs.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, mirosuri, murdarie, rupturi, zgarieturi, eticheta rupta etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul. In cazul produselor destinate imbracarii copiilor, hainutele rupte, murdarite de dumneavoastra pentru a incerca produsul sau fara eticheta, le veti pastra, contravaloarea acestora scazandu-se din suma ce vi se va rambursa.

Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 click aici.