Avand in vedere situatia COVID-19 si instituirea noilor măsuri luate prin Ordonanță MIlitară în lupta împotriva pandemiei de coronavirus in Romania incepand din data de 22 martie, va anuntam ca atat firma noastra cat si curierii au luat toate masurile de preventie si livrarile sunt operate in conditii normale.

Prin prisma evenimentelor recente, vrem sa va comunicam masurile pe care le luam in conformitate cu cerintele autoritatilor si a Organizatiei Mondiale de Sanatate, prioritatea noastra fiind siguranta clientilor, angajatilor si a partenerilor nostri.

Personalul nostru beneficiaza de dezinfectant, manusi si masti de protectie si sunt instruiti sa foloseasca solutii antibacteriene dupa fiecare contact.

Impachetarea produselor si pregatirea coletelor are loc in conditii de igiena, conform cerintelor si recomandarilor autoritatilor si a Organizatiei Mondiale de Sanatate.

Hainutele sunt spalate chimic cu solutie antibacteriana, cutiile si accesorile sunt tratate antivaricid, personalul ce proceseaza comenzile sunt echipati complet pentru protectie antivirala si antibacteriana. Fiecare cutie ce pleaca catre dvs este pregatita in maxima siguranta si sigilata ca atare.

Livrarea coletelor este realizata de courier in conditii de maxima siguranta si ei s-au aliniat din timp la cele mai bune norme de protectie in contextul pandemiei de coronavirus.

Pentru noi este o prioritate siguranta angajatilor si clientilor nostri.